top of page
e7b5e8_80587cd7ad664141bc7185ec1e20a29d~mv2.jpg

Bestel vandaag je eerste project en ontvang een 3D animatie t.w.v. €2625.

Naast de statische 3D visualisaties die noodzakelijk zijn bij het lanceren van nieuwbouw- of herontwikkelingsprojecten, zijn er nog meer dingen die in 3D kunnen worden geproduceerd, zoals 3D animaties en Virtual Reality ervaringen. 

 

Box Media heeft de in-house expertise om hyper-realistische 3D renders en animatievideos te maken voor jouw aankomend vastgoed project. 

Verbeterde
Verkoop

Studies tonen aan dat vastgoedadvertenties die video's bevatten tot 403% meer aanvragen genereren dan die zonder video's (bron: National Association of Realtors).

Verhoogde Betrokkenheid

Korte animatievideo's hebben de kracht om de aandacht van de kijker vast te houden. Video's hebben een gemiddelde betrokkenheid van 66%, vergeleken met 48% voor afbeeldingen en slechts 2% voor tekst.

Vergroot
Bereik

Het delen van korte animatievideo's op platformen zoals TikTok of Instagram, kan leiden tot een exponentiële toename van je bereik en naamsbekendheid.

Versterkte Merkidentiteit

Door gebruik te maken van korte animatievideo's kun je je merkidentiteit versterken en je onderscheiden van de concurrentie. 

CAM_APP 1.03_03klein.jpg

"Box Media visualiseerde reeds 50+ projecten voor ons. Met behulp van hun realistische 3D renders krijgen we voortdurend kwalitatieve leads binnen. "

Bart Vandergucht - Breba Real Estate

bottom of page